Bitumen dakbedekking in Eindhoven laten leggen

Naast de traditionele keramische dakpannen die iedereen kent, is het mogelijk om een dak te laten dekken met bitumen dakbedekking. Dit materiaal wordt ook wel dakleer genoemd en is door zijn kleefachtige vermogen zeer geschikt voor platte daken. Hierbij kunt u denken aan een aanbouw gedeelte of een schuur. Bitumen is vrij sterk en staat er om bekend dat het volledige waterdicht is. Voor een bitumen dakbedekking in Eindhoven kunt u terecht bij onze vakman.

Bitumen dakbedekking aanbrengen

Heeft u een uitbouw gerealiseerd of moet de huidige bedekking van uw platte dak vervangen worden? Dan is de kans groot dat u kiest voor bitumen dakbedekking. Deze dakbedekking heeft namelijk een lange levensduur en is onderhoudsvriendelijk. Onze dakdekker brengt het materiaal op de juiste wijze aan op uw dak. Bent u op zoek naar een dakdekker die bitumen dakbedekking in Eindhoven aan kan brengen? Dan bent u bij onze dakdekker uit Eindhoven aan het juiste adres. Onze dakdekkers weten namelijk precies hoe zij te werk moeten gaan. Wij brengen dakbedekking aan op de juiste wijze, hierdoor wordt de kans op een daklekkage verkleint.

Advies van een vakman

Bitumen dakbedekkingNiet iedereen kan de voor- en nadelen van een bitumen dakbedekking zomaar opnoemen. Het is daarom aan te raden om informatie en advies aan te vragen van een specialist of vakman. Hoewel bitumen een zeer sterk materiaal is, is het alleen geschikt voor platte daken. Daarnaast is het van belang om u te beseffen dat de weersomstandigheden van invloed kunnen zijn op uw bitumen dak. Bij koud weer wordt het dak vaak steenhard, terwijl het tijdens warmere dagen juist wat zachter kan worden. Hierdoor heeft het doorgaans een minder lange levensduur dan andere soorten daken. De levensduur van dakleer kan echter worden verlengd door het te bewerken met andere materialen, waardoor het dak aanzienlijk langer mee kan gaan.

De prijs van een bitumen dakbedekking is afhankelijk van de huidige staat van uw dak. Onze dakdekker moet soms de gehele laag vervangen, andere keren kan een nieuwe laag gewoon bovenop de oude. Voor meer informatie over dit soort dakbedekking kunt u contact op nemen met onze vakman. Deze kan u voorzien van advies alsmede een indicatie maken van de kosten die het met zich mee zal brengen.

Onderhoud uit laten voeren aan bitumen dakbedekking

Ondanks de lange levensduur van bitumen, is het verstandig om regelmatig onderhoud uit te laten voeren aan uw bitumen dakbedekking in Eindhoven. Wanneer u geen onderhoud uit laat voeren, ontstaat er namelijk betrekkelijk snel schade. Deze schade kan op den duur een lekkage veroorzaken. Wilt u dit voorkomen? Laat uw dak dan controleren door onze dakdekker. Bij een dergelijke inspectie controleren wij uw dakbedekking uitvoerig, waardoor eventuele schade direct opvalt. Dit kunnen wij vervolgens direct voor u repareren. Door uw bitumen dakbedekking in Eindhoven regelmatig te laten controleren, bent u een daklekkage vaak een stap voor.

24/7 bereikbaar

Call Now Button