All in Dakonderhoud is een dakdekkersbedrijf in Eindhoven dat gespecialiseerde en erkende vakmensen in dienst heeft. Onze specialisten doen zorgvuldig hun werk en doen dit ook met de juiste manier van handelen. Bij ons staan klanttevredenheid en kwaliteit hoog in het vaandel, dus streven wij naar het beste resultaat voor jouw dak.

We zijn al jaren actief als dakspecialist in Midden- en Zuid-Nederland en doen dit nog steeds met alle plezier.

Diensten

Wij staan 24/7 klaar voor een spoedreparatie of onderhoud van jouw dak. Onze specialisten kunnen ook langs komen om ter plekke te kijken wat er aan de hand is met jouw dak. Hierbij maken zij dan een op maat gemaakte offerte.

Onze diensten bestaan onder andere uit: Dakisolatie, dakreparatie, daklekkage en dakbedekking. Tijdens deze diensten maken wij een fotoreportage voor, tijdens en na de reparatie zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Onze specialisten willen je zo goed mogelijk helpen met een passende oplossing en neemt hier ook de tijd voor met de klant. We hebben graag een luisterend oor voor als er problemen zijn en proberen dit dan ook zorgvuldig op te lossen. De administratie met de verzekeringsmaatschappij regelen wij ook dus je hoeft eigenlijk niks te doen, het enigste wat je moet doen is contact met ons opnemen in het geval van dak problemen.

Contact

Neem contact op met onze 24 uurs service, zij kunnen jou op elk moment te woord staan voor problemen of vragen. Als u met spoed een dakdekker nodig heeft twijfel dan niet langer en bel dan: 040-7820263

Advies en onderhoud!

Vakkundig

Uw dak optimaal geïsoleerd

Wij leveren maatwerk

Dakdekker nodig?

24/7 bereikbaar

Call Now Button