Informatie over shingles dakbedekking in Eindhoven

Het bedekken van daken met shingles wordt steeds populairder in Nederland. De trend is overgewaaid uit Amerika en wordt in Nederland veel gebruikt voor het bedekken van tuinhuisjes, schuren, blokhutten en overkappingen. Het aanbrengen is eenvoudiger dan het aanbrengen van dakpannen en geeft een mooie uitstraling. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van shingles dakbedekking in Eindhoven? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn je graag van dienst. We informeren je over de vele mogelijkheden en kunnen je een offerte opsturen voor een prijsberekening.

Het bedekken van dakenShingles dakbedekking

Hoewel het aanbrengen van shingles eenvoudiger is dan het leggen van dakpannen, komt er toch een heleboel vakkundigheid bij kijken. Het is daarom verstandig om het werk over te laten aan professionals. Shingles worden over elkaar heen gelegd en met lijm aan elkaar vastgemaakt. Onze dakdekkers zorgen ervoor dat ze op de juiste manier worden gelegd, zodat je woning snel van een mooi dak is voorzien.

De voordelen

Shingles zijn over het algemeen gemaakt van hout of leisteen. Dit zijn lichte materialen en daardoor is de dakconstructie licht van gewicht. Dat heeft ook invloed op de prijs; het is namelijk een goedkope en duurzame optie. Ze zijn verder goed bestand tegen allerlei weersomstandigheden, werken geluidswerend en zijn in vele maten, kleuren en uitvoeringen te krijgen. Je kunt dus altijd shingles vinden die bij de stijl van je huis passen. Houten shingles worden veelal gemaakt van dode bomen en dat maakt het ook een milieubewuste keuze.

24/7 bereikbaar

Call Now Button