Lekkages zijn een van de grootste ergernissen in veel huishoudens, naast bijvoorbeeld verstoppingen in het riool of een storing in technische apparaten. Een daklekkage is helemaal vervelend, omdat u dit vaak niet direct door heeft en de bron van een dergelijke lekkage vaak niet of nauwelijks te traceren is met het blote oog. Lekkages kunnen zorgen voor een blijvende waterschade, die vaak niet volledig of enkel met heel veel moeite te herstellen is. Denk bijvoorbeeld aan rottende plekken in het houtwerk van uw dak, waterschade aan documenten op zolder, enzovoorts. Schade die u vanzelfsprekend liever wilt voorkomen, door tijdig te zoeken naar een oplossing voor de lekkage aan uw dak. Voor het verhelpen van een daklekkage in Eindhoven of omgeving, bent u bij onze dakdekkers van harte welkom! Wij helpen u enerzijds met het traceren van de bron van een lekkage en zorgen daarbij direct voor een passende oplossing.

Daklekkage tegengaan in EindhovenDaklekkage

Nog beter is het om een daklekkage te voorkomen, door uw dak geregeld te laten nakijken op eventuele slijtage of beginnende schade. Een storm kan er bijvoorbeeld voor zorgen, dat grote voorwerpen tegen uw dak aanslaan, met kleine scheurtjes tot gevolg. Ook slijtage is een veel geziene vorm van schade, die zeker bij de dakbedekking van platte daken geregeld optreedt. Door uw dak eens per half jaar of jaarlijks te laten controleren door een erkende dakdekker, kunt u dergelijke schade tijdig laten herstellen.

Zo herkent u een daklekkage

Veel mensen denken dat er bij een daklekkage direct water naar binnen stroomt. Dit is ook het geval, alleen is dit lang niet altijd zichtbaar. Een daklekkage in Eindhoven herkennen, is dan ook van het grootste belang. Dit doet u onder meer door zelf regelmatig een inspectie uit te voeren. Loop eens een rondje over uw platte dak en kijk of uw schade ziet. Let voornamelijk op de hoeken en randen, want hier ontstaat vaak schade. Werp ook met enige regelmaat een blik op uw hellende dak. Mist hier bijvoorbeeld een stuk van een dakpan? Dan kan het maar zo zijn dat u te maken heeft met een daklekkage.

Daklekkage in Eindhoven snel verleden tijd

Heeft u te maken met een daklekkage in Eindhoven? Dan wilt u dit zo snel mogelijk oplossen. Slim, want zo wordt de schade beperkt en dat scheelt u behoorlijk wat geld. Om het probleem binnen afzienbare tijd te verhelpen, schakelt u onze dakdekker in. Wij zijn namelijk in staat om een daklekkage in Eindhoven binnen no-time te verhelpen. Onze dakdekkers weten namelijk stuk voor stuk hoe zij moeten handelen bij een daklekkage. Zij verhelpen het probleem op hoogwaardige wijze, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat het lek binnen een paar weken wederom opduikt. Dit is meestal wel het geval wanneer u zelf gaat proberen het lek te dichten.

Wij helpen u graag bij het onderhouden van uw dak en verhelpen van een daklekkage in Eindhoven!

Advies en onderhoud!

Vakkundig

Uw dak optimaal geïsoleerd

Wij leveren maatwerk

Dakdekker nodig?

24/7 bereikbaar

Call Now Button