De verzekering vergoedt in de meeste gevallen schade die plotseling is ontstaan. Denk hierbij aan stormschade, zoals afgewaaide dakpannen of een lekkage door bijzonder hevige regenval. Is de schade ontstaan door gebrekkig onderhoud dan moet u de kosten echter vaak zelf betalen. Daarom adviseren wij onze klanten altijd te zorgen voor goed onderhoud. (Bij ons kunt u indien gewenst een abonnement voor periodieke inspectie en voor onderhoud aanschaffen.)

Wij, van All In Dakonderhoud, zijn actief in de regio Eindhoven. Dit betekent in Eindhoven zelf, en in omliggende plaatsen zoals Veldhoven, Helmond, Nuenen en Valkenswaard. Twijfelt u of u in ons werkgebied woont? Neem dan contact met ons op en dan kijken wij of we u van dienst kunnen zijn!

In sommige gevallen hoeft de oude dakbedekking niet te worden verwijderd. Dit is echter van de situatie afhankelijk. We verzoeken u vriendelijk om even te bellen. Onze dakdekkers in Eindhoven vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden voor uw situatie.

Naast uiteraard dakpannen als dakbedekking kunnen wij ook bitumen of EPDM dakbedekkingen voor u installeren.

Dit is sterk afhankelijk van onderhoud, weersomstandigheden en dergelijke. Over het algemeen geldt echter het volgende:

  • Dakpannen: 50+ jaar*
  • Bitumen: ± 20 jaar
  • EPDM: ± 40 jaar

*Dakpannen gaan over het algemeen zeer lang mee. Ze kunnen echter lijden onder zure regen. Ook het materiaal waarvan ze gemaakt zijn heeft invloed op de levensduur.

In principe moet het dak stevig genoeg zijn voor in ieder geval een korte inspectie of om onderhoud te kunnen plegen. Toch raden we u aan voorzichtig te zijn. Wanneer ondeugdelijk materiaal is gebruikt, of de dakconstructie te wensen over laat kan het dak kwetsbaar zijn. Neem geen onverantwoorde risico’s en waarborg altijd de veiligheid. Schakel bij twijfel altijd een van onze dakdekkers in Eindhoven in.

Is uw dak gelegd voor juli 1993 (toen werd asbest verboden) dan is er kans dat u asbest in uw dak heeft. Via deze tool van Milieu Centraal krijgt u meer informatie over het herkennen van asbest en wat u het beste kunt doen: Module Asbest.

Advies en onderhoud!

Vakkundig

Uw dak optimaal geïsoleerd

Wij leveren maatwerk

Dakdekker nodig?

24/7 bereikbaar

Call Now Button